Acum citesti
Ediţie limitată de roţi F4R LE de la FFWD

ffwd-fast-forward-f4-chrome-limited-edition-4FFWD produc manual roţi de cea mai bună calitate în Olanda şi deşi roţile lor sunt pline de noi tehnologii şi extrem de performante, ei încearcă să le facă şi mai dezirabile prin introducerea de ediţii limitate. Acesta este şi cazul modelului lor foarte popular F4R clincher din carbon, pentru care au lansat o ediţie limitată, F4R LE, din care vor fi produse doar 250 de seturi unice de roţi, care nu vor fi deloc ieftine.

ffwd-fast-forward-f4-chrome-limited-edition-1La fel ca şi în cazul majorităţii ediţiilor limitate şi în cazul acesta este vorba de tratamente estetice suplimentare. Pentru jante se foloseşte carbon mat cu o grafică ascunsă sub un lac lucios, butucii fiind o ediţie specială cromată de DT Swiss 240 s. Butucii sunt ataşaţi de jantele de carbon de 45 mm cu spiţe argintii Sapim CX Ray şi cu nipluri Sapim. Jantele folosesc tehnologia FFWD DARC (Double Arc) ce foloseşte o jantă lată de 22.4 mm cu un profil aerodinamic deosebit. Sunt prezente de asemenea şi tehnologiile Equal Compression Carbon şi CBT (Confident Braking Technology) care include o suprafaţă de carbon 1.5 k în zona de frânare.

ffwd-fast-forward-f4-chrome-limited-edition-2Roţile sunt disponibile ca set, cu butuci compatibili Shimano/SRAM sau Campagnolo pe 11 viteze iar roţile cu 20/24 de spiţe cântăresc 1485 g, exact ca şi modelul standard F4R FCC. Există deci doar 250 de seturi disponibile la preţul de 2499 USD, dar pachetul include o husă de roţi cu protecţie, bandă pentru jantă, extensii de valvă, quick release-uri şi saboţi de frână Swissstop!

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 19 =