Acum citesti
Early rider: biciclete cu personalitate, pentru copii

În marea de biciclete pentru copii se poate distinge un producător care mizează foarte mult pe calitate. Atât de mult, încât bicicletele sale sunt dezvoltate și construite în Anglia, cu componente de la furnizori locali. Reprezentanții Early Rider au declarat că mizează mult pe calitate, așadar componentele din Asia nu reprezintă o variantă de luat în calcul.

În fabrica din Oxfordshire, micul producător și-a propus să construiască cele mai bune biciclete pentru copii, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate: Eurobike Award a fost câștigat în 2012, pe când anul trecut, au încasat un premiu Red Dot Product Design Award.

Pentru copii cu vârste cuprinse între 10 luni și 2 ani, există Spherovelo. Fără pedale și cu o formă cât se poate de atrăgătoare, aceasta este de folos celor care învață să-și mențină echilibrul pe două roți. Disponibilă începând cu luna aprilie a acestui an, va fi oferită pentru 89 de euro.

  EarlyRiderSpherovelo

Pentru cei cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani există Early Rider Classic, cu un cadru construit din lemn, o roată de 14 inch în față și una de 12 inch în spate. Aceasta are de asemenea rolul de a-i obișnui pe cei mici cu echilibrul. Costul acesteia este de 169 de euro.

EarlyRiderClassic

Nu în ultimul rând, pentru cei care deja știu să pedaleze, există modelul Belter. Acesta este dotat cu roți de 16 inch, un sistem de transmisie single speed (cu o curea de transmisie), cadru fabricat din aluminiu 6061-T6 și cu o greutate de oar 5.65 kg. Un V-Brake și o tijă de șa din carbon sunt incluse în prețul de 349 de euro.

EarlyRiderBelter

Mai multe detalii pe earlyrider.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =