Acum citesti
DZR oferă pantofii SPD cu aspect clasic moto Turin, plus alte modele interesante

DZR a venit cu un aspect vizual complet nou în colecția lor de pantofi SPD cu modelul din piele cu șireturi Turin. Combinând echilibrul standard între utilizarea cu SPD pe bicicletă și cea fără bicicletă, precum și aspectul elegant, acești pantofi aduc stilul Moto în fiecare plimbare pe bicicletă.

În plus, DZR a lansat o nouă versiune și pentru pantofii joși cu aspect vintage Cove și la cei medii S24O proiectați pentru bikepacking. Mai mult, DZR a deschis o reprezentanță în Europa pentru livrări mai rapide.

Turin ia practic talpa SPD DZR și o împerechează cu un pantof complet din piele, înalt, cu aspect de cizme moto. E greu de identificat un domeniu de utilizare pentru astfel de pantofi, dar privindu-i parcă îți dorești o pereche.

Pentru navetă toamna, iarna și primăvara un astfel de pantof confortabil și la mers, fără niciun aspect sport și cu plăcuțele complet ascunse e o idee perfectă.

Acesta pare a fi domeniul ideal de utilizare pentru talpa DZR. În interior, aceasta are Variable Flex Shank, o ranforsare longitudinală din nylon suficient de rigidă pentru a transfera puterea pedalelor, dar destul de flexibilă în călcâi și vârf pentru a fi confortabilă la mers. Talpa din cauciuc natural promite aderență excelentă la mers, iar plăcuța e montată destul de adânc în aceasta, dar fără să afecteze funcționarea pedalelor.

Turin e disponibil pentru precomenzi la prețul de 175 Euro și vine în mărimi întregi între 41 și 46. DZR nu a anunțat o greutate oficială, dar probabil au peste 600 g bucata dacă e să luăm în considerare structura și materialele.

La fel ca modelul moto DZR Turin, modelul Cove folosește același sistem Variable Flex Shank și talpa SPD din cauciuc natural. Coves însă au un aspect mai sport, însă cu tente vintage.

De fapt sunt niște sneaker-i simpli din pânză și piele sintetică (vegană, spre deosebire de modelu moto) cu care se poate pedala pe bicicletă dar se poate și merge prin oraș având un aspect normal.

Prețul Cove e de 97 Euro iar modelul e disponibil în mai multe opțiuni de culoare: gri deschis și albastru Cypress, negru și maro Timber și gri închis și negru Midnight. Mărimile sunt între 41-47, în numere întregi.

Modelul S24O a fost lansat acum câțiva ani în ediție limitată, fiind primul pantof de ciclism dedicat pentru bikepacking – de unde și denumirea ce aduce aminte de 24 de ore. Construcția rezistentă din piele, profilul mediu și aspectul de pantof clasic de muncă a făcut din S24O un model popular ce s-a vândut foarte bine.

S24O are prețul de 132 Euro și de anul acesta e disponibil și în culoarea Navy blue pe lângă cea originală Mustard yellow. Modelul de bikepacking cu profil mediu folosește aceiași talpă SPD din cauciuc natural cu ranforsare VFS și e disponibil tot în mărimile 41-47 ca DZR Turin și alte modele, pentru o tranziție mai bună între serviciu, bicicletă și casă.

DZR Shoes – Short from DZR on Vimeo.

Toate prețurile sunt acum în Euro deoarece marca DZR, cu sediul în San Francisco, a deschis un depozit în UK și o pagină dedicată Europei pentru a reduce dramatic durata procesării comenzilor și a transportului. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − seventeen =