Acum citesti
Doi sportivi noi în categoria Elite la Evergreen Biking Team

Scena locala a mountain biking-ului va fi mai bogata cu doi noi sportivi la categoria Elite, incepand din acest sezon.


Evergreen Biking Team anunta ca din 2024 va legitima primii sportivi la categoria anterior mentionata. Aron Kolcze si Sebastian Manu, ambii campioni nationali la amatori la diferite discipline din MTB si cu rezultate bune in alte competitii de profil din tara, au luat decizia, impreuna cu membrii clubului, de a face pasul catre categoria rezervata profesionistilor.

Aron Kolcze în acțiune. Foto: Traian Olinici.

Aron va alerga in continuare in cursele de XC, in mare parte la cursele de Maraton, dar cu siguranta va bifa si cele mai importante curse de XCO.

Aron Kolcze.
Sebastian Manu se va focusa pe proba de XCE, dar si pe partea de gravity a acestui sport, luand decizia de a concura si la downhill si enduro. Foto: Tibi Hila

Conducerea clubului considera ca ciclismul romanesc are o nevoie acerba de sportivi profesionisti si de o concurenta puternica pentru a putea progresa. Spera ca aceasta schimbare de categorie a celor doi sportivi sa fie un exemplu si un imbold pentru alti rideri, de la categoriile de Amatori si Master, de a se legitima la Elite.

Puteți urmări evoluția sportivilor Evergreen Biking Team pe pagina lor de facebook.

via Evergreen Biking Team

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three − 2 =