Acum citesti
Diamondback a anunțat noul model de XC/Trail Yowie 29 cu suspensie Level Link

Noul Diamondback Yowie mai are până va ajunge să fie văzut pe poteci, dar informațiile par să indice că așteptarea merită efortul. Bicicletele Diamondback cu suspensie Level Link oferă performanțe excelente la prețuri avantajoase, iar acum Yowie va aduce aceleași avantaje și în domeniul XC/Trail.

Detaliile despre noua bicicletă sunt încă puține, dar se știe că noul cadru Yowie va oferi o cursă spate de 110 mm cu ajutorul suspensiei Level Link și va fi oferit atât în versiune de carbon cât și de aluminiu. Modelele Yowie 5c și 4c vor fi din cabon în timp ce Yowie 3, 2 și 1 vor fi din aluminiu.

Ambele cadre vin împerecheate cu furci cu cursa de 130 mm. Chiar dacă bicicleta are cursă scurtă, sunt folosite furci RockShox Pike și Fox 34, ceea ce indică faptul că bicicleta se dorește să fie un model ce să îmbine perfect eficiența și capacitățile tehnice.

Toate modelele rulează pe anvelope Maxxis 29×2.4 și au transmisii 1x, frâne hidraulice și tije dropper, alese pentru a păstra prețurile rezonabile pentru care este cunoscută marca Diamondback.

Imaginile de mai sus sunt realizate pe calculator iar produsul final ar putea să fie puțin diferit. Noile biciclete vor fi disponibile la sfârșitul lui 2021 sau începutul lui 2022, în funcție de disponibilitatea componentelor, care afectează toată industria ciclismului în acest moment. Nu au fost anunțate nici prețuri, dar modelul Yowie 1 folosește o furcă RockShox 35 Silver, transmisie SRAM SX Eagle 1×12 și frâne Level, așa că prețul de intrare în gamă ar putea să fie foarte accesibil.

Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − three =