Acum citesti
DHS Corvin Marathon 2012, scurt rezumat

Aflată la a 2a ediție și cu aproximativ 480 de competitori la start, cursa de astăzi a pornit din fața Castelului Corvinilor, tonul fiind dat de categoria Elite la ora 9:00, urmați fiind de participanții la categoriile Race și Hobby.

Traseul a suferit mici modificări față de cel al anului trecut, însă un lucru este cert: nu și-a pierdut deloc din spectaculozitate. Porțiuni lungi de coborâri dar și de urcări, traversări prin râuri sau trecerea prin tunelul lung de aproximativ 700 de metri, au constituit deliciile cursei de astăzi.

Pe o căldură la limita suportabilității, au reușit să treacă primii linia de finish, Cleppe Wouter, la traseul de 92 de km, în 4 ore și 42 de minute, Manea Rareș, la traseul de 65 de km, cu un timp de 3 ore și 28 de minute și Buzaș Ștefan pe traseul de 30 de km, pe care a reușit să-l parcurgă în doar 1 oră și 24 de minute.

La start au luat parte oficialități locale, conducerea DHS dar și un invitat surpriză, renumitul Mihai Leu. Premiera concurenților va avea loc la orele 18:00, această fiind urmată de un concert susținut de trupa Roa.

Fotografiile și editarea video ale evenimentului vor fi publicate în cursul zilei de mâine pe pagina noastră de Facebook.

Dragoș Mitroi
Hunedoara, România

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + five =