Acum citesti
Devise Cycles Zeppelin: un fat bike căruia îi poți schimba presiunea din anvelope instantaneu

devise_cycles_adaptracDevise Cycles, împreună cu Adaptrac, au dat naștere unui monstru pe două roți, care poate ajunge în cele mai dificile zone de pe terra. În principal, astfel de biciclete sunt construite pentru condiții extreme, așa cum ne explică producătorul, pentru deșert, nămol sau Polul Nord.

Premiera în cazul celor de la Devise Cycles, este construirea unui Fat Bike full suspension, dotat cu o furcă Double Crown și cu un sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, ce poate mări sau micșora presiunea aproape instantaneu, în funcție de traseul pe care pedalezi. Un recipient cu CO2 este montat pe cadru, iar câteva conducte fac legătura cu butucii roților. Din butuc, este trasă o conductă direct spre anvelopă, care alimentează camera cu aer suplimentar, sau care poate reduce din presiune.

Mai mult decât atât, pe coroana superioară a furcii, există două indicatoare de presiune, pentru ambele roți. Sistemul Adaptrac este compatibil cu cadrele ce suportă un ax de 12 x 142 mm și cu furcile ce suportă un ax de 15 mm, Thru-axle. Costul kit-ului complet este de 1.470$. Costul bicicletei nu a fost momentan comunicat.

Mai multe detalii despre acest produs, pe pagina oficială a celor de la Adaptrac. Sau, pe site-ul devisecycles.com.

via Adaptrac

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =