Acum citesti
Denny Lupato câștiga prima competiție a European Enduro Series

Prima competiție din cadrul European Enduro Series s-a consumat în weekend la Punta Ala, Italia, pe un traseu cu mai multe etape, care au însemnat un total 50 de km și 1.700m diferență de nivel. Câștigător a fost italianul Denny Lupato (FRM Factory Racing), urmat în clasamentul general alți doi italieni: Davide Sottocornola (cicobikes-dsb-ion) pe locul 2 și Vittorio Gambirasio (Officine Red Bibe ASD), pe locul 3.

Davide_Sottocornola

În competiție au luat parte rideri din Irlanda, UK, Rusia, Portugalia sau chiar Israel, însă italienii au fost cei care s-au impus până la final. Etapa a 3a a fost cea mai dificilă, foarte lungă și foarte tehnică, aceasta fiind de altfel cea care a făcut diferența în clasament. La feminin, s-a impus elvețianca Lorraine Truong (Norco – Leysin) cu un avans de peste 1 minut în fața următoarei clasate, Laura Rossin. Chiara Pastore a fost cea care a ocupat ultima poziție a podiumului.

punta_ala_ees_1

În total, au luat parte la competiție 125 de concurenți, în diverse categorii. Următoarea etapă din cadrul European Enduro Series va avea loc în Flims, la începutul lunii iulie.

punta_ala_ees_2

Alte informații despre European Enduro Series, pe pagina de Facebook a competiției.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + two =