Acum citesti
Accident în condiții neclare a unei bicicliste din Oradea

Acum circa o lună de zile a avut loc la Oradea un accident care a dus la accidentarea gravă și ulterior decesul unei bicicliste în vârstă de 29 de ani. Boglárka Kiss se deplasa pe o stradă când un șofer a lovit-o, în condițiile în care Poliția a anunțat într-un comunicat oficial că biciclista a virat la stânga fără să se asigure, fapt ce a provocat tragicul eveniment. Numai că apropiații persoanei decedate au motive să creadă că lucrurile nu au stat tocmai așa și că vina ar aparține mai degrabă șoferului imprudent.

cluj

Argumentul pe care mizează familia victimei este că Boglárka era o biciclistă experimentată, care mergea regulat cu acest vehicul, ba chiar a întreprins și ture de mai multe sute de kilometri și astfel era foarte improbabil ca vina să îi fi aparținut ei. Situația a devenit și mai complicată din pricina lipsei unor martori credibili și a oricăror înregistrări video, așa că apropiații femeii au făcut un apel public către oricine poate ajuta cu vreo informație care să ajute la clarificarea circumstanțelor.

Singurele persoane care au fost de față când a avut loc incidentul au fost cei implicați, dar și încă 3 persoane, care erau transportate de către șofer. „Bărbatul acela avea trei călători în maşină, care de fapt sunt prietenii sau angajaţii lui. Ei au fost martorii. Au spus că el a încetinit la trecerea de pietoni şi că fata a venit cu viteză în faţa lui, pe bicicletă. Noi credem că el a venit cu mare viteză, dinspre gară. Prin acest eveniment dorim să atragem atenţia orădenilor, dacă au fost martori la eveniment sau dacă s-au răzgândit, să ne anunţe”, a mai spus tatăl logodnicului fetei care s-a stins din viață în 24 decembrie. (Sursa: Bihoreanul.ro)

Pentru a lămuri circumstanţele accidentului, familia roagă pe oricine a văzut accidentul sau are orice alte detalii despre eveniment să sune la numărul de telefon 0745.616.959 (Laszlo Oras) sau să scrie un mail la adresa [email protected].

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =