Acum citesti
Daniel Roșioru câștigă Trofeul Muscelului – „Lupii Dacilor”

Daniel Roșioru (XC Riders) a reușit să parcurgă tura lungă de 62 de km de la Trofeul Muscelului în 3 ore, 57 de minute și 10 sutimi, fiind urmat la doar două sutimi de către Bogdan Duca (Bike Mania), cei doi fiind o bună parte din cursă unul în spatele celuilalt. Pe locul 3 s-a clasat Adrian Dumitru de la Felt-Sidi MTB Team acesta reușind un timp de 4 ore și 12 minute. În ceea ce privește clasamentul feminin, Beata Adrienne (Giant România) a reușit clasarea pe primul loc al podiumului, cu un timp de 05:23:34, fiind urmată la 5 minute de către Irina Dumitru (BikeXpert Racing Team) și de Monica Cojocaru (Giant România) cu un timp de 5:50:15.

trofeul_muscelului_2014_7

Atât traseul scurt, de 31 de km și 750m diferență de nivel, cât și cel lung de 62 de km și 2.160m diferență de nivel au avut atât porțiuni de uscat cât și unele cu noroi date fiind ploile din ultimele zile. Chiar și în ziua concursului în prima jumătate de oră concurenții au fost însoțiți de ploaie pe traseu.

Concursul de la Câmpulung Muscel, afiliat Riders Club, se numără printre cele mai spectaculoase ale sezonului, traseele fiind foarte variate, mai ales că pentru ediția acestui an au fost ușor modificate. Nu în ultimul rând trebuie precizat că traseul lung a inclus și o parte din dealul Ciocanu, adăugând un plus de spectaculozitate cursei.

Câțiva dintre concurenți nu au fost pregătiți pentru competiție, dat fiind faptul că au reușit să încheie traseul scurt, de 31 de km, în mai bine de 5 ore. În orice caz, o experiență de ținut minte pentru toți cei care au luat parte la acest concurs.

Următoarea competiție a Riders Club va avea loc pe 9 august. Șoimii Bucegilor – MTB Predeal Trophy se numără printre cele mai frumoase și spectaculoase trasee din calendarul competițional mountain bike din România.

Irina Mitroi
editor FreeRider.ro
Câmpulung Muscel

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − sixteen =