Acum citesti
Cursuri de pedalat cu Alexandru Câlță

Alexandru Calta anunta crearea unor noi pachete pentru scoala de biking. Astfel, acestea sunt potrivite atat incepatorilor, cat si celor care vor sa impinga limitele mai departe de oras.

Cel mai ieftin pachet este oferit acum la 125 Lei (reducere de 50%, de la 250 Lei) si presupune o sedinta pe saptamina, timp de o luna. In cadrul cursului poti invata reguli de circulatie, aflii despre cele mai comune pericole si cum le poti evita, poti invata cum iti alegi, folosesti si intretii corect bicicleta intr-o grupa ce va contine maxim 5 cursanti.

Mai multe despre pachetele scolii de biking poti afla chiar pe alexandrucalta.ro.

Despre Alexandru Câlță

Pedaleaza de 20 de ani din care jumatate sunt dedicati pedalatului extrem. Inca din adolescenta a lucrat in fabrica de cherestea a unchiului sau si mai apoi la un magazin de biciclete, pentru a-si cumpara prima sa bicicleta de trial, iar de atunci si pana astazi s-au schimbat multe lucruri.

A devenit cel mai bun trial rider din Bucuresti, a castigat numeroase competitii in aceasta disciplina si periodic organizeaza demonstratii spectaculoase de trial biking. In prezent face parte din grupul de elita al trial riderilor din Romania si ajuta oamenii pasionati de mersul pe doua roti sa se bucure pe deplin de aceasta activitate. Anul acesta a pus bazele primei scoli de biking din Romania.

Mieztrials Bike School isi propune sa fie un instrument foarte important si util in conectarea oamenilor cu pasiunea lor pentru biciclit. Cursantii beneficiaza de instruire profesionala in ceea ce priveste alegerea bicicletei potrivite, manevrarea ei in conditii de siguranta sau in conditii dificile.

via Alexandrucalta.ro

Vezi Comentariu (1)
  • Cursurile la care am aplicat si pe care le parcurg in continuare m-au ajutat sa descopar mersul pe bicicleta de la 0.

    Desi am inceput cu inima stransa si cu emotie, dupa prima lectie am reusit sa pedalez si sa ma tin pe bicicleta. la urmatoarele lectii am progresat (in opinia mea) invatand de fiecare data altceva.

    Motivul pentru care recomand cursurile cu domnul Alexandru Calta este foarte simplu. Reusiti in timp scurt sa mergeti pe bicicleta beneficiind de un profesor bun, metodele aplicate fiind f eficiente. La fel de importanta este si comunicarea pe care o veti avea cu acest tanar.

    Si un ultim considerent personal. Infrangeti-va orice temeri si retineri si incercati.
    Cu ajutorul lui Alex veti reusi. Pentru acest lucru ii multumesc inca o data.

    Cu prietenie,
    Badeanu Alexandru Mugur, 48 ani economist, Ministerul de Finante

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 2 =