Acum citesti
Hutchinson prezintă anvelopa Fusion 3 Kevlar ProTech

Pana de cauciuc este cea mai comună problemă întâlnită la biciclete. Însă există rezplvări pentru astfel de probleme tehnice. Există soluţia autovulcanizantă ce poate fi folosită în anvelopele de mtb şi şosea, banda mai rigidă de cauciuc specială inserată între cameră şi peretele interior al anvelopei sau, direct, o anvelopă cu o foarte bună protecţie la pană.

fusion-3-kevlar-pro-tech (1)

Hutchinson Fusion 3 Kevlar ProTech este o astfel de anvelopă şi, pe lângă protecţia antipană excelentă pe care o oferă anvelopa este şi foarte uşoară, doar 210g. Fusion 3 este alcătuită din 3 compuşi dispuşi în diferite zone cheie în funcţie de cerinţe. Fusion 3 Kevlar ProTech este printre putinele anvelope care conţine Kevlar în stratul pe care rulează cel mai mult anvelopa, stratul din mijloc. Fusion 3 oferă echilibrul perfect dintre aderenţă, performanţă şi încredere.

fusion-3-kevlar-pro-tech

Stratul central este cel mai rezistent şi conţine cauciuc şi Kevlar alcătuind astfel o cale de rulare efectiv dură la atingere. Acest lucru permite şi o rezistenţă foarte mică la înaintare, dar şi o protecţie foarte bună la pană. Pe de alta parte suprafaţa dură de rulare oferă mai puţină aderenţă când se merge drept. Urmează al 2lea compus care se continuă de o parte şi de alta a căii de rulare şi care este mai moale. Rolul acestuia este de a face trecerea dintre stratul dur din Kevlar şi cel moale şi aderent de pe margini. Al 3lea strat este cel care oferă aderenţa excelentă pe viraje. Densitatea anvelopei este 127TPI. Preţul recomandat al unei anvelope este între 159 şi 219 lei.

fusion-3-kevlar-pro-tech (2)

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 12 =