Acum citesti
Cursiera electrică Biketronic


Era mai mult decât previzibilă apropierea acestui moment. Biketronic lansează cursiera electrică (ebike), botezată Supreme SL. Datorită cadrului din carbon și a componentelor de top, Supreme SL cântărește doar 12 kg. O greutate nu foarte mică pentru o cursieră însă una de invidiat pentru e-bike-uri.



Motorul se află în butucul roții spate însă cei de la Biketronic au găsit o soluție de a-l masca cu ajutorul a două capace, astfel încât să nu afecteze aspectul bicicletei. Ce o deosebește de majoritatea e-bike-urilor este posibilitatea de a accelera direct de pe ghidon biciclistul nefiind doar asistat la pedalare. Și mai mult decât atât, pentru a atinge un prag superior al nebuniei, cei de la Biketronic vor lansa în foarte scurt timp și o variantă cu tracțiune integrală. Prin urmare Supreme SL va fi dotat cu un butuc de tracțiune și pe roata din față.


Motorul standard generează 250 W și oferă o viteză maximă de 25 km/h. Prețul pornește de la 4.700 de euro.


via  Biketronic




Vezi Comentarii (2)
  • Cu 25 de Km/h pe o bicicleta de sosea nu faci mare branza, cand cu una de treking cu aparatori portbagaj si accesori pe ea fac medie de 30 lejer pe plat, si nu a costat 4700 de euro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 16 =