Acum citesti
Cursiera aero Fuji Transonic va fi disponibilă cu frâne pe disc sau pe jantă

Fuji și-au consolidat oferta aero anul acesta cu lansarea modelului Transonic. În loc să adauge frâne pe disc la vechea platformă, aceștia au construit noua bicicletă de la zero și în sfârșit au anunțat detalii complete despre aceasta.

Fuji oferă biciclete aero de multă vreme, cu produse dedicate pentru triatlon, TT sau uz general pe șosea. Transonic a fost anunțată inițial la Sea Otter Classic și este o bicicletă nouă, gata de orice, de la cursele pe etape la criterium-uri, oriunde unde aerodinamica e o prioritate.

Cadrul folosește forme de coadă Kamm truncată pentru a reduce rezistența la înaintare la unghiuri diferite ale curentului de aer. Fuji spune că performanța e optimizată chiar și pentru folosirea cu mai multe bidoane de hidratare montate pe cadru.

Toate modelele folosesc ghidon cu pipă integrată cu formă aero ce include un capac superior special și un set de capace de cuvete tot aero. Pipa are integrată o prindere pentru computer.

Dacă informațiile inițiale prezentau doar o versiune pe disc, Fuji oferă și modele cu frână pe jantă la prețuri mai accesibile.

Deși Fuji vorbește despre performanțele aerodinamice ale modelului Transonic, nu oferă niciun fel de date concrete despre acest lucru.

Sunt oferite 7 mărimi, pentru o gamă largă de utilizatori. Există 7 versiuni disponibile, două dintre ele fiind oferite și sub formă de set cadru. Toate folosesc monobloc tip PF30.

Transonic 1.1 costă 7500$, are o greutate de 7.75 kg și e echipată complet SRAM Red eTAP AXS wireless și cu roți din carbon Oval Concepts 950. Setul cadru e disponibil separat la prețul de 2000$.

Transonic 2.1 costă 5000$, are o greutate de 8.06 kg, e echipată cu SRAM Force eTAP AXS wireles și cu roți din carbon Oval Concepts 950.

Transonic 2.1 Rim costă 4500$, greutatea nu e anunțată iar echiparea conține componentele Shimano Dura-Ace și roți din aluminiu Oval Concepts 950. Cadrul e disponibil pentru 1300$.

Transonic 2.3 costă 3500$, are o greutate de 8.46 kg, e echipată cu componente Shimano Ultegra mecanice și cu roți pe disc Oval Concepts 524.

Transonic 2.3 Rim costă 2700$, are o greutate de 8.14 kg și e echipată cu Shimano Ultegra și roți Oval Concepts 524.

Transonic 2.5 costă 2500$, are o greutate de 9 kg și e echipată cu componente Shimano 105 și roți Oval Concepts 324.

Transonic 2.5 Rim costă 2100$, are o greutate de 8.7 kg și e echipată cu Shimano 105 și roți Oval Concepts 327.

Transonic e disponibil deja ca model 2020. În anumite țări cadrul și furca au garanție pe viață pentru primul cumpărător!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + 16 =