Acum citesti
Cum îți transformi bicicleta într-o… barcă?

Nu este tocmai cea mai potrivită știre pentru începutul iernii, dar poate o vei lua în considerare pentru la primăvară, dacă desigur, ți se pare realistă. Câțiva oameni care s-au grupat sub denumirea de Akwakat, au gândit o extensie care odată atașată bicicletei, o va face nu doar să plutească, dar să și avanseze pe apă în timp ce dai la pedale.

Din acest punct de vedere, nu este departe de orice altă ambarcațiune, deci dacă vrei vrea să traversezi Dunărea, vei putea stoca echipamentul într-o geantă de dimensiuni medii, ca apoi s-o montezi pe mal și să treci la vâslit. Pardon, pedalat! Geanta cu tot ce se regăsește înauntrul ei cântărește 15 kg, deci nicio șansă s-o cari pe umăr.

Așa cum stă bine oricărei companii cu pretenții, Akwakat ne oferă un indiciu chiar și despre viteza de croazieră a ciclobărcii: între 6 și 13 km/h. De aici încolo îți poți face singur calculele în funcție de ceea ce vei vrea să faci cu ea: să treci la bulgari de plăcere sau să fugi la ucrainieni împins de nevoie. Pune deoparte 1.560 $ pentru achiziție.

Dacă este cineva pescar pe aici, să ne spună dacă Akwakat va revoluționa pescuitul, vă rog!

via Akwakat.com

Vezi Comentariu (1)
  • Mi se pare o idee interesanta. Nu sunt insa de acord cu bicicleta folosita ca demonstratie. Sunt asa multe pietre si radacini pe apa?… Ca eficienta la pedalare un hardtail/cursiera e muuuult mai potrivit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =