Acum citesti
Cruiser old school de la Autum Bikes

Vrei un cruiser care sa te scoata si mai mult in evidenta? Este foarte posibil ca modelul Minion al celor de la Autum Bikes sa fie raspunsul la aceasta intrebare. Forma cadrului este prima care iti aminteste rapid de motocicletele de acum 50 de ani, iar furca dubla vine in intampinarea acestei afirmatii.


Este construita manual in Statele Unite ale Americii iar materialul utilizat pentru cadru, fruca si bratele angrenajului este CrMo 4130. Pentru o durablitate mai mare s-a optat pentru instalarea unui Bottom Bracket sigilat iar pentru o durata mai mare de viata a rotilor, sunt instalate jante duble din aluminiu cu o latime impresionanta de 50 mm. Impresionanta este si dimensiunea anvelopelor, cu o latime de 2.35″ care in realitate pare si mai mare, datorita latimii generoase a jantelor.


Frana este de tip „coaster” si se actioneaza cu o pedala in spate. Mansoanele si saua sunt din piele si sunt furnizate de producatorul de renume mondial Brooks.


Partea buna este ca aceasta bicicleta se construieste doar la comanda si este livrata in aproximativ 1 luna. Deci sunt sanse minime sa intalnesti pe cineva cu un model asemanator. Totusi, trebuie sa iei in calcul pretul de 1630$ fara costurile de livrare.


Detalii complete gasesti pe autumshere.com.


via | autum


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − seven =