Acum citesti
Cross GRX 7, MTB-ul cu un preț ce a produs cutremur pe piață, revine în 2020

Bicicletele MTB sunt iubite de multă lume datorită caracterului lor polivalent. Capabile să se strecoare pe străzile cu gropi ale orașului, de neoprit în fața unor borduri și gata oricând și de o escapadă la munte, reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce vor o ”bicicletă bună la orice”. Cu un raport calitate/preț ce a produs mereu cutremur pe piață, Cross GRX 7 revine și în 2020 în ofertă!

Anul acesta, modelul Cross GRX 7 vine echipat cu frâne pe disc hidraulice Shimano, un element rar întâlnit în această gamă de prețuri. Suspensia față e asigurată de o furcă SRSuntour XCE cu cursa de 100 mm și brațe de 28 mm care, deși nu e un model de top, face față cu brio solicitărilor unui drum forestier sau a unei poteci fără obstacole prea mari. Iar transmisia Shimano cu 3 foi asigură orice ciclist că va fi capabil să urce pantele dificile din calea sa dar în același timp și că va avea ”pedală” pe bucățile de plat și de coborâre!

Cadrul este bineînțeles realizat din aluminiu, de calitate excelentă. Roțile, cu dimensiuni la alegere de 29 sau 27.5, reprezintă un element extrem de important pentru calitatea unei biciclete. Acestea folosesc butucii JoyTech, recunoscuți ca fiind foarte fiabili la gama lor de preț și jante duble capsate Crosser. Mai mult, bicicleta e echipată cu anvelope de la Kenda, producător renumit în domeniu.

Începând de azi, găsiți bicicleta Cross GRX 7 în oferta Click4Sport, dealer autorizat Cross.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 2 =