Acum citesti
Cross Bike deschide un nou magazin în București

Compania Cross Bike marchează un moment important în istoria sa, și anume, deschiderea primului magazin oficial, pe o suprafață de 500mp. Localizat in Ilfov, Voluntari, Bulevardul Pipera Nr. 1-2D. Cross Bike SRL a fost înființată in anul 2008 alături de pasiunea pentru biciclete și misiunea de a oferi o gamă completă de produse cu etichete de înaltă calitate. De atunci ei au prosperat si acum sunt recunsocuți printe pricipalii distribuitori de biciclete, piese, accesorii și echipament tehnic. Au ani de experiență si o echipă dedicată cu care se mândresc.

De asemenea sa pot mândri cu faptul că sunt unici importatori Cross și Specialized, brand-uri care au făcut și fac cifre de vânzări bune pe piața locală. Cele două brand-uri menționate nu sunt singurele, imediat lângă se poziționează Schwalbe, accesorii SKS, Zefal, produse de siguranță AXA și componentele FSA sau Contec.

Magazinul în sine este un spațiu conceput pentru a oferi clienților o experiență unică dar si un vibe de profesionalism.

Intrarea, se poate observa foarte ușor din șosea. Plus, există multe locuri de parcare, mai precis 17 la număr.
Radu Boteanu, inițiatorul proiectului.
Cei mici vor fi incântați.
Dar si cei mari.

De la bicicletele de ultimă generație cu tehnologie avansată, până la accesorii și piese de schimb de calitate superioară, veți găsi absolut orice pentru a vă îmbunatăți experința in lumea ciclismului. În plus, echipa este bucuroasă să ne anunțe că vor include Thule in magazinul lor. Suporturi auto, scaune pentru copii, corturi auto, sisteme de bare transversale, cutii de portbagaj si suporturi pentru schiuri, cu aceste accesorii vei fi întâmpinat.

Căscuțe la alegere.
Mai greu sa te decizi cu atâtea opțiuni.

Magazinul cum am mai spus, la intrare, iti oferă o experientă placută. Ești intampinat de o imagine liniștitoare si automat de biciclete pozitionate frumos pe peretii cladirii. În partea din spate, asezat frumos, se află service-ul pentru biciclete. Aici mi s-a ridicat părul pe mine când l-am văzut. Este fix vorba de profesionalism, ceea ce asta și promit să ofere în momentul în care bicicleta are nevoie de un tratament.

Service-ul.
Doar paharele de șampanie nu vor fi acolo.
Membrii echipei.

Magazinul și echipa care a contribuit la acest proiect dus la bun sfârșit vă asteaptă cu brațele deschise. Unde? Reluam, Ilfov, Voluntari, Bulevardul Pipera Nr. 1-2D. Duceți-vă acolo, nu mai stați pe gânduri, oamenii sunt faini și vă vor oferi servicii dar și informații de înaltă calitate!

Andrei Diaconu
editor freerider.ro
București

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =