Acum citesti
Configurator biciclete Trek

trek_configurare_bicicleteProducatorul de biciclete TREK a lansat pe site-ul oficial un configurator de biciclete denumir Project One, astfel incat toti cei interesati sa-si poata comanda o bicicleta cu componentele si in culorile dorite, o vizita la dealer in acest sens nemaifiind necesara.

Pentru moment, configuratorul este disponibil pentru cursierele Madone 6, Madone 5 si Equinox TTX. Dupa ce alegi modelul preferat, ai de completat trei pasi pina ce ajungi la modelul ideal. La primul pas, poti alege dintr-o serie de design-uri standard sau signature series pe care poti sa aplici, direct din configurator, numeroase culori. Daca alegi un paintwork signature, ai ocazia ca la al 2lea pas sa-ti treci semnatura pe cadru (evident tu-ti vei completa numele intr-o caseta, iar ei o vor transforma intr-o semnatura).

Pasul 3 si 4 constau in alegerea angrenajului, pinioanelor si intr-un final a componentelor. La final vei fi informat si asupra pretului final, pe care trebuie sa-l platesti pentru modelul tau de vis. Iar daca totul este in regula, cu un singur click si cateva date personale completate, bicicleta iti va sosi la dealer sau la tine la usa, cum preferi.

Poti accesa configuratorul aici : trekbikes.com/us/en/projectone/

via | Trek Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 13 =