Acum citesti
Concurs Veloteca și Freerider

Sub sloganul Încalecă pe-o șa și spune-ne povestea ta, Veloteca organizeaza un concurs cu premii substanțiale. Dacă vrei să intrii în posesia unuia dintre premii, va trebui să scrii o poveste despre biciclete (tema este liberă, de la povești amuzante până la cele SF).


Este foarte important de știut că dacă dorești să amintești în povestea ta de un brand de biciclete, acesta trebuie să se afle neapărat și în portofoliul Veloteca!


Te vei bate cu alți concurenți pentru următoarele premii: 1 bicicletă de munte pentru bărbați Ideal Pro Rider, 1 bicicletă de munte pentru femei Merida Juliet 40V, 1 bicicletă de oraș Leader Fixie și o bicicletă pentru copii Point Racer!


Câștigătorul va fi desemnat de un juriu format din reprezentanții site-urilor ciclism.ro, vello bello, bicla.ro, feminis.ro, biciclete.net, Prima Evdare, revista Mbike, Radio România Actualități și bineînțeles, Freerider.ro.


Articolele vor fi trimise pe adresa de e-mail info [at]  freerider.ro și vor fi publicate în secțiunea dedicată concursului. Ai timp de astăzi, 1 februarie, până pe 30 aprilie 2011.


CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE CONCURS CÂT ȘI TERMENII ȘI CONDIȚIILE CONCURSULUI.


Echipa Freerider.ro


Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 8 =