Acum citesti
Concurs Devron: câștigă 50.000 de lei!

Devron lansează un concurs cu premii nemaivăzute, ce-i drept, 50.000 de lei nu-s de ici de colo. Desigur, mecanismul este ceva mai complex și trece prin mai multe filtre, dar este gândit în așa fel încât oricine să aibe o șansă. Pe scurt, prima condiție ca să poți participa la acest concurs este să ai o bicicletă Devron din gama 2023 sau să cumperi una în perioada iunie-august 2023. Odată achiziționată, ar fi bine să ieși cu ea la o tură prin cele mai faine zone din preajma ta, iar acolo să faci o fotografie sau un video cu aceasta. Apoi, fotografia sau filmul, trebuie postate pe unul din canalele tale de social media, facebook, instagram, tik tok sau youtube și să folosești obligatoriu hashtag-urile #devronpentruromania si #afisport. Indiferent de materialul vizual, acesta trebuie postat pe wall, nu pe story, în funcție de canalul de social media. Apoi, mai este de reținut faptul că poți posta pe oricâte dintre canalele tale dorești și de câte ori dorești, asta sporindu-ți șansele de câștig, însă postările trebuie să fie diferite.

Pe data de 1 a următoarei luni de concurs, adică 1 iulie pentru început, vor fi selectate 10 fotografii/filme, dintre cele mai bune, care vor fi repostate pe pagina de facebook a Afisport. Acolo vor fi votate de public. În data de 8 ale lunii următoare (adică 8 iulie) se va desemna câștigătorul lunii anterioare. În august apoi lucrurile vor fi ușor diferite: vor fi alese 10 dintre cele mai bune fotografii sau filme (dintre toate cele votate), iar participanții selectați vor fi invitați pe 3 septembrie în cadru Magazinului Afisport Bucharest Bike Traffic din București pentru marea finală și căștigarea premiului de 50.000 de lei. Participanții vor face parte dintr-un show live realizat în magazin, unde vor primi 5 indicii care duc către marele premiu pus la bătaie.

Așadar, cum spuneam anterior, vor exista mai multe filtre astfel încât mecanismul să nu lase loc de interpretări. Și la final, va trebui să-ți pui la bătaie și instictele de detectiv dacă dorești să intri în posesia marelui premiu. Desigur, sunt mai multe de aflat despre acest concurs, așadar te invit pe pagina concursului pentru a afla toate detaliile.

via AfiSport

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =