Acum citesti
Concurs de mountain bike la Open Camp Vaslui

În cadrul festivalului Open Camp Vaslui, Clubul Bicicliștilor Vasluieni și Club Offroad Vaslui, în parteneriat cu Grupul de Inițiativă și Acțiune Vaslui (GIAV) vor organiza, sâmbătă, 4 august, un concurs de mountain bike. Locul de plecare și sosire se află la 2 kilometri de municipiul Vaslui, în poiana Poligonului de Tir din Pădurea Paiu, tot acolo unde se va desfășura și festivalul.

Pentru o orientare mai facilă, organizatorii au pus la dispoziție o hartă cu modul în care poți ajunge la locul de desfășurare al festivalului. Înscrierile se pot face la magazinul DHS din Interex Vaslui, dar și online, completând până vineri, 3 august, ora 16:00, acest formular. Numerele de concurs se vor da în ziua cursei, de la ora 9 la 9:30, iar startul va fi la ora 10.

Traseul are 3,5 km și este de dificultate medie, nu foarte tehnic. Harta acestuia se găsește aici. Va exista un singur punct de alimentare și hidratare, aflat după urcare.

Vor exista mai multe categorii de concurs, în funcție de vârstă și sex: feminin, masculin sub 18 ani, masculin 18-40 și masculin seniori (peste 40 de ani). Pentru a putea participa, tinerii sub 18 ani, vor veni cu acord semnat de părinți sau îl vor putea semna la începerea concursului. Nu există taxă de înscriere pentru acest concurs.

Premiile vor consta în produse oferite de magazinul DHS din Vaslui și primele 3 locuri ale clasamentului general vor primi și premii în bani.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =