Acum citesti
Componente 3T la prețuri de Sărbători

Apropierea sezonului de reduceri duce la o scădere a prețurilor care face unele produse mai tentante ca în mod normal. Probabil nicio industrie nu duce lipsă de astfel de acțiuni, iar cea a bicicletei este cu atât mai puțin scutită, dar se pare că nu doar magazinele trec la astfel de fapte de comerț, ci și producătorii direct, cum este în cazul celor de la 3T.

Compania 3T propune 4 produse de folos mai ales dacă ești fan al ciclismului de șosea. Primul pe listă este un battery holder, pentru acumulatorii Shimano Di2 SM-BTR2, care permite montarea bateriei, cu ușurință, în orice tijă de șa 3T, cântărind 12 grame. Prețul recomandat de vânzare pleacă de la 10 euro.

suport_baterie_shimano

Pe urmă ajungem la suportul de bidon 3T din carbon cu șuruburi din titaniu, care cântărește 30 de grame și are un preț recomandat de vânzare de la 45 de euro.

suport_de_bidon_carbon

Cheile dinamometrice din trusa 3T Torque Wrench servesc celor care doresc să evite vizitele pe la service și doresc să strângă șuruburile la tensiunea recomandată. O trusă compactă și durabilă, cheia principală este realizată din aluminiu și cântărește 169 de grame și are 7 capete diferite ce pot fi montate. În acest caz, prețul recomandat de vânzare pornește de la 100 de euro.

trusa_de_scula

Ultimul loc de pe listă este ocupat de ghidonul Tornova Pro, un ghidon pentru cursiere cu forme clasice, construit din aluminiu și cântărind 285 de grame, care va costa 85 de euro.

ghidon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × one =