Acum citesti
Commencal Supreme DH va fi disponibilă cu roți de 29

Commencal intră pe piața de 29-ere de DH cu Supreme DH 29er, reproiectat pe baza modelului lor de top cu roți de 27.5, primind cadru, suspensie și geometrie adaptată noii mărimi de roți pentru a oferi cea mai bună capacitate de rulare peste obstacole. După ce a fost folosită de Amaury Pierron la o cursă la Val Di Sole, bicicleta e gata de debutul public!

Încă disponibilă și cu roți de 27.5, Supreme DH folosește sistemul propriu de suspensie HPP cu o basculă dintr-o bucată reproiectată cu ax supradimensionat.

Axul spate include un sistem de blocare pentru a evita deschiderea accidentală. Etrierul este poziționat direct pentru discuri de 200 mm. Suspensia e proiectată pentru a ajunge progresiv spre finalul cursei și a evita ajungerea acolo, axul principal fiind cu diametrul de 10 mm și montat pe rulmenți Enduro pentru a oferi rigiditate și soliditate în punctul unde se absorb cel mai tare șocurile.

Modelul 29 primește o cursă spate de 205 mm față de cea de 220 mm la modelul 27.5. Lanțul rămâne poziționat sus, rulând direct peste pivotul principal.

Cadrul este din aluminiu 6066 hidroformat cu rutare internă a cablurilor care ascunde porturile în spatele opritoarelor pentru furcă de pe downtube.

 

Bicicleta este disponibilă complet echipată cu amortizor Fox DHX2 și furcă Factory 40 FLOAT, transmisie e*Thirteen cu casetă de 7 viteze și chainguide, roți e*Thirteen, anvelope Maxxis Minion DHF II/DHR II și componente proprii Meta. Frânele folosite sunt SRAM Code R. Prețul anunțat este de 5399$.

Este disponibil și un Race Kit ce conține cadrul cu roțile, furca, amortizorul, caseta și chain guide-ul, restul componentelor putând fi instalate de fiecare sau alese din configuratorul companiei. Prețul începe de la 4599$ ceea ce nu prea e avantajos față de prețul bicicletei complete. Modelul va fi disponibil începând cu 1 februarie 2018.

Mai multe informații aflați pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =