Acum citesti
Commencal Meta în varianta de preproducție

Noul Meta intră în al 2lea sezon de teste, însă se află în continuare în faza de prototip, deși nu ai putea spune asta niciodată dacă te-ai uita la fotografiile în bicicleta arată exact ca produsul finit. Suspensia Twin-Link a fost îmbunătățită peste iarnă, precum și alte carcateristici ale acestei biciclete, care este pregătită să concureze în EDR în 2023. Arthur Quet, Technical Manager la Commencal, ne spune că suspensia a fost concepută pentru a face față cât mai multor situații care pot apărea pe traseu, însă care să satisfacă și cât mai mulți rideri. Desigur, o treabă nu tocmai ușoară.

Ceea ce se vede în fotografii este a 28a versiune a acestei biciclete de când a început dezvoltarea sa, timp în care au fost încercate tipuri diferite de cadre, link-uri sau setări pentru suspensii. Construcția suspensiei Twin Link cu pivot virtual a rămas păstrată încă de la început, iar în timp au fost îmbunătățite atât performanța cât și confortul, așa cum menționează Alex Rudeau (Enduro Project Commencal).

Bicicleta este dotată cu multe componente TRP (marcă proprie a Tektro), deoarece ei sunt noii sponsori ai echipei Commencal. În afară de frânele TRP, bicicleta este dotată și o transmisie TRP, dezvoltată special pentru bicicletele de enduro. Alți parteneri sunt Schwalbe, Fox și desigur, Crankbrothers (de altfel bicicleta din imagine este dotată cu un set de anvelope prototip de la Schwalbe – denumirea de First Ride este marcată pe anvelopele aflate în stadiul de dezvoltare sau care sunt în teste). De final, ar mai trebui amintit și Bosch, care este un nou sponsor pentru echipa Commencal.

via Commencal

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 1 =