Acum citesti
Commencal Meta AM29 Sram Edition: armă albă

Doar cei care au pedalat până în prezent pe un 29er de enduro pot înțelege de ceea ce poate fi capabilă o astfel de bicicletă și sunt aproape sigur că experiența i-a marcat. Pe mine personal m-a lăsat cu gura căscată această combinație, de roți cu un diametru de 29 de inch și suspensii de 170/160mm, iar de atunci viața mea nu a mai fost niciodată la fel: lejeritatea în trecerea peste obstacole și suspensiile parcă nelimitate nu sunt sentimente pe care le obții zi de zi.

Nu-i așa că o vrei și tu? Măcar pentru o zi. Hai, recunoaște!

În fine, cei de la Commencal s-au decis să lanseze o ediție limitată Sram pentru noul lor Meta AM29, o decizie bună, căci bicicleta asta arată senzațional. Și sper că nu mi se pare doar mie. Așa cum o sugerează și numele ediției, nu vei găsi componente Shimano sau Fox pe acest Meta și nici n-ar trebui să-ți faci griji în priviința asta, căci ai la dispoziție o transmisie GX Eagle cu 12 pinioane, o furcă Rock Shox Lyric RC2 cu o cursă de 170mm, un amortizor Rock Shox Super Deluxe cu 2 pozții, frâne Sram Code R, anvelopă Schwalbe Magic Mary 29×2.35 pe față și Hans Dampf 29×2.35 pe spate. O tijă de șa hidraulică Rock Shox Reverb Stealth evident că nu avea cum să lipsească din meniu.

Toate aceste bunătățuri, asezonate cu o imagine și cu o combinație de culori demne de toată invidia care-ți sălășuiește în suflet, pot fi alte tale pentru suma de 3.699 de euro, un preț care rămâne sub oferta producătorilor de top în condițiile în care Commencal este pe cale să devină unul din brand-urile iconice ale vremurilor noastre (asta dacă între timp nu a devenit deja). Ținând cont de toate aceste aspecte, eu unul aș investi ultimii 3.699 de euro din visterie în jucăria asta, fără să stau prea mult pe gânduri. Probabil că la momentul când redactam acest articol aș fi făcut asta deja, însă problema reală este de fapt că visteria e deja goală.

Încă una de final, ca să-ți pară rău că ai dat ultimii bani pe bicicleta electrică.

via Commencal

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 18 =