Acum citesti
Commencal a lansat noul eMTB de trail META TR Power

Commencal tocmai a adăugat e-bike-urilor META Power din colecție motoare Shimano EP8. Acum ei completează colecția cu un model complet nou, META TR Power. TR vine de la trail iar bicicleta este concepută fix pentru acest tip de utilizare.

Chiar dacă design-ul general a fost preluat de la META Power, modelul Power TR a primit propriul cadru, cu o cursă ceva mai scurtă. Acesta are o cursă în spate de 140 mm dată de suspensia cu sistemul propriu Contact System 4bar Linkage, în față fiind montată o furcă de 150 mm, toată bicicleta fiind configurată pentru distracție pe trail.

Cadrul din aluminiu e proiectat special pentru a beneficia de dimensiunile reduse a noului motor EP8, care e împerecheat cu o baterie nouă de 630 Wh montat în downtube. Bicicleta are un chainguide nou, mai compact, montat direct pe sistemul de prindere al motorului.

Cadrul are o geometrie orientată spre trail, cu un unghi al tijei de șa de 77.5 grade și unghiul furcii de 64.5 grade, geometria putând fi modificată prin extensia basculei ce are două poziții. Toate modelele folosesc anvelope 29×2.4 WT.

Modelul e oferit în trei echipări, cu prețuri ce încep de la 5199 Euro, în culorile Sand sau Gun Metal, modelul cel mai scump, META Power 29 TR Signature, având prețul de 6999 Euro și având un aspect de metal șlefuit.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 3 =