Acum citesti
Colecție nouă de haine Hannah pentru ski și outdoor, la prețuri accesibile

Aflăm de la Hannah, brand importat în România de Biciclop, că au pregătit o nouă colecție de haine pentru această iarnă, atât pentru ski cât și pentru activități outdoor sau de purtat în mediul urban (în traducere liberă, când ți-e frig în oraș și vrei să te îmbraci cool). Toate aceste noi haine vor avea desigur și un preț competitiv, așa cum ne-a obișnuit până în prezent producătorul ceh, așadar haideți să vedem împreună despre ce este vorba, căci unele dintre ele pot fi purtate și pe bicicletă.

Primele pe listă sunt jacheta Goetz și pantalonii Park. Jacheta și fermoarele acesteia sunt rezistente la apă, forma este una anatomică pentru a se potrivi la fix, are glugă detașabilă și membrană cu respirabilitate de 17.000mm. Se adresează tuturor schiorilor, indiferent de nivel.

Pantalonii Park sunt croiți pentru bărbați, dintr-un material elastic în două direcții. Au ventilație pe interior, buzunare principale cu fermoar YKK și o membrană cu aceeași respirabilitate, de 17.000mm.

Jacheta Sachin cât și pantalonii Darsy sunt dedicați femeilor. Jacheta beneficiază de ventilație și de o glugă îmblănită ce poate fi detașată, toate acestea la o respirabilitate de 17.000mm.

Pantalonii Darsy pot găzdui o curea pentru a fi potriviți la fix, au o respirabilitate de 10.000mm, fermoare YKK pentru buzunarele principale și desigur, ventilație.

Copiii vor putea opta pentru jacheta Matheo și pantalonii Amidala, disponibili în culori potrivite atât băieților cât și fetelor, verde cu albastru, respectiv roz cu mov.

Pentru alte activități de iarnă, precum ski-ul de tură sau chiar bicicletă, există atât gama de jachete Einar, disponibile în mai multe culori, cât și pantalonii Brock. Jacheta are partea frontală croită dintr-un material windproof, iar părțile laterale sunt construite din material cu respirabilitate mare. Elementele reflectorizante sau fermoarele YKK sunt de asemenea pe listă. Pantalonii urmează același tipar, cu mențiunea că sunt construiți dintr-un material mai rezistent, ce ar urma să ofere acestora o durată de viață mai mare, indiferent de condițiile de exploatare.

Pentru fete există vesta Corsa, fără mâneci și pantalonii Shea, care împart aceleași caracteristici cu pantalonii Brock.

Referitor la categoria urban wear, cei de la Hannah au inclus 3 noi modele în gamă, două pentru bărbați și una pentru femei. Hannah Gunner Man este de purtat în zilele friguroase din oraș, fiind ceva mai lungă și termoizolată, astfel încât frigul și vântul să nu te deranjeze cu nimic. Are buzunare mari și este disponibilă în mai multe culori.

Dillon Man, cealaltă jachetă pentru bărbați, este o idee mai subțire, deci mai ușoară. Materialul garantează că te va încălzi la interior, pe exterior având aspectul unui hanorac. De asemenea, are și o anumită rezistență la apă, așadar dacă te prinde ploaia, vei avea timp să găsești un adăpost convenabil.

Ultima, dar nu cea din urmă, este jacheta pentru fete, Ellice II Shine Lady. Este de purtat în zilele friguroase, fiind mai lungă și urmează croiala Regular Fit, fiind astfel confortabilă și oferind o libertate mare de mișcare.

Importator: Biciclop.eu

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =