Acum citesti
Ciclofest 2011

În stilul cu care ne-au obișnuit cei de la Portocala Mecanică, ne propun un nou eveniment de calitate. Se numește Ciclofest 2011 și este primul festival dedicat bicicletei. Se va desfășura în perioada 3-5 Iunie 2011 în spațiul de la Atelierul de Producție.


Festivalul așteaptă până pe 1 iunie, proiecte din partea tuturor celor care integreazp bicicleta în viața și în arta lor de zi cu zi. Iată ce scriu cei de la Portocala mecanică pe site-ul lor:


„Am vrut să facem un festival al bicicletei pentru că aglomeraţiile urbane româneşti au nevoie de o bucurie colectivă în jurul bicicletei. Care să ţină mai multe zile, care să adune cât mai multe voci entuziaste, care să vorbească despre biciclete şi altfel decât prin harnica pedalare zilnică prin oraş. Vrem să vedem nu doar biciclete şi biciclişti frumoşi, ci să ne uităm şi la filme împreună, să admirăm opere de bicycle art făcute de fiecare dintre noi, să ascultăm muzica din căşti când dăm o tură, să facem echipe în jurul bicicletelor pentru jocuri de toate felurile.


Spaţiul de la Atelierul de Producţie e deja în devenire, în scurt timp va fi al tuturor.”


Află toate informațiile de care ai nevoie pe portocalamecanica.ro.


via Portocala Mecanica


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − sixteen =