Acum citesti
Cicleta – biciclete fără pedale din lemn, fabricate la Iași

Bicicletele fără pedale sunt considerate ca fiind cea mai bună soluție pentru învățarea mersului pe bicicletă de către copii, trecerea la bicicleta cu pedale făcându-se apoi rapid, de cele mai multe ori fără folosirea roților ajutătoare. Există pe piață modele variate, de la cele ieftine de oțel până la cele mai rafinate, unele dintre cele mai frumoase fiind cele din lemn!

Iată că la redacție a venit o veste de care ne bucurăm mult: se pare că avem un producător autohton de astfel de biciclete din lemn, este vorba de Atelierul Mărunțel din Iași. În oferta acestora se regăsesc momentan trei modele diferite de biciclete fără pedale din lemn, denumite de ei Ciclete. Este vorba de modelele Clasic, Sport și Sport Standard.

Modelul de bază Sport Standard are prețul de listă de 450 lei și oferă roți din plastic și anvelope cu crampoane.

Modelul Sport are un preț de 500 lei și oferă în plus roți cu jantă și spițe metalice și anvelope de asfalt, cu rezistență mai mică la înaintare.

La un preț de 550 lei este oferit modelul Clasic, cu un cadru interesant, care încearcă să imite stilul clasic al bicicletelor normale, cu două triunghiuri.

Pe lângă acestea, atelierul are în ofertă o trotinetă și se pregătește să lanseze o tricicletă.

De asemenea, mai au în ofertă o gamă interesantă de jucării originale și mobilier pentru copii, cum este această pușcă cu tuburi pentru cornete.

Pe toată perioada lunii mai, bicicletele din colecție au o reducere de preț de 30%, respectiv 315, 350 și 385 lei pentru cele trei modele.

Pentru informații complete și comenzi, vizitați pagina producătorului!

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − two =