Acum citesti
Cel mai scump cadru de sosea de la Ellis

Ellis Cycles este un producator de cadre din Statele Unite ale Americii, aparut recent pe scena ciclismului. Aceasta detine in portofoliul de produse aproximativ 7 modele de cadre distincte, toate fabricat manual. Printre cele mai scumpe se remarca modelul Ellis 953, un cadru care nu este realizat din carbon asa cum te-ai fi asteptat pentru un produs oferit la 5.800 $, ci preponderent din Crom.

Daca ne decidem sa cumparam si o furca impreuna cu acest cadru, costul total se va ridica la 6.200$. De ce atat de mult? Pentru ca asa cum sustin cei de la Ellis Cycles, este un cadru lucrat manual cu o deosebita atentie pentru detalii. Si mai mult decat atat are si recomandari bune : a castigat anul trecut, in cadrul North American Handmade Bike Show (NAHBS) premiul pentru cel mai bine lucrat cadru. O mare onoarea pentru cei de la Ellis.

Modelul Ellis 953 este un cadru sau o bicicleta (constructia completa costa 10.000$), pentru cei care-si doresc un produs cu un aspect cat se poate de clasic, construit cu daruire si pasiune. Detaliile vin sa confirme cele spuse mai sus : analizeaza imbinarile, prelucrate manual sau urechile cadrului, iar pe alocuri vei avea impresia ca ai de-a face cu o mica opera de arta.

Daca se anunta persoane interesate sa achizitioneze acest cadru, pot accesa site-ul Ellis Cycles pentru a obtine mai multe detalii despre acest cadru.

via | Ellis Cycles

Vezi Comentariu (1)
  • Excelent cadru!….l-am vazut, s-a muncit foarte mult la el; toate imbinarile sunt mufate, cu un design impecabil… totul este ”handmade” si stiu foarte bine ce inseamna asta…este un cadru rezistent(are mult crom in el), este o bijuterie!…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − six =