Acum citesti
Cea mai prestigioasă cursă a anului: Road Grand Tour – Sultanu, The Wall

Pasionații de ciclism sunt invitați să se alăture comunității Road Grand Tour pentru a participa la cea mai prestigioasă competiție de șosea a anului – Sultanul, The Wall. Înscrierile sunt deschise, oferindu-ți șansa de a face parte din acest eveniment de ciclism de excepție.

Traseele competiției:

Traseu scurt: 57 km pentru cei cu mai puțin timp pentru antrenament.

Traseu lung: 108 km pentru cei curajoși și pregătiți, aproape două tururi.

Fiecare tură, asemenea unei povești, te va conduce prin peisaje pitorești și cățărări provocatoare, precum Sultanu’, un mic „Zid” cu pante de până la 30%, urmat de coborâri și urcări fascinante și încărcate de adrenalină. Urcarea de la Costișata, cu 4 km de pantă medie de 6% și înclinări de 13-14% pe ultima parte, va testa și cei mai pregătiți cicliști. Iar înainte de sosire, te mai așteaptă încă 2 km de pantă pentru a te asigura că ajungi la finish fără resurse neutilizate.

Beneficii:

Peisaje uimitoare.
O comunitate de prieteni și pasionați de ciclism.
Platouri cu șunculiță, roșii, ceapă și slănină after race, cafea la dispoziție, înghețată.
O echipă profesionistă care asigură siguranța și confortul fiecărui participant.
Voiture ballee (mașina mătură) disponibilă în caz de nevoie.
Premii în produse și bani.
Kit de participare îmbelșugat.

Încurajarea incluziunii:

Road Grand Tour susține atât sportivii de performanță, cât și pe cei paralimpici, oferindu-le înscriere gratuită. Road Grand Tour își propune să ajute sportivii de performanță și să ofere oportunități egale pentru toți pasionații de ciclism.

Înscrieri și detalii:

Află mai multe detalii și înscrie-te acum pe https://www.roadgrandtour.ro/the-wall/ pentru a face parte dintr-o experiență de ciclism de neegalat alături de cicliștii din comunitatea Road Grand Tour!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + thirteen =