Acum citesti
Cateye lansează computerul Strada Smart, compatibil cu telefoanele inteligente

Telefoanele inteligente tind să devină dispozitivele „bune la toate”, inclusiv în ceea ce privește ciclocomputerele. Dacă totuși ții să păstrezi pe ghidonul bicicletei tale un ciclocomputer clasic, dar parcă ți-ar prinde bine și datele derivate din GPS, oferite de un smartphone, Cateye propune un compromis pe nume Strada Smart.

cateye

Strada Smart nu este altceva decât un ciclocomputer cu o formă clasică și în același timp tipică pentru produsele de acest fel ale japonezilor din anii trecuți, dar care se poate conecta la un telefon inteligent pentru a afișa datele ce se pot obține prin intermediul GPS-ului. Sau, dacă nu folosești un telefon inteligent, la fel de bine poți conecta Strada la un senzor de viteză și/sau unul de cadență.

Unitatea centrală Strada Smart va costa undeva în jurul a 85 de euro și se poate conecta cu telefoanele inteligente de la iPhone 4S în sus, ori cu telefoane ce folosesc sistemul de operare Android 4.3 sau mai nou. Practic, Strada Smart nu calculează nimic atunci când este conectat la telefon, ci este doar un mijloc de afișaj, iar dacă dorești ca produsul japonezilor să facă el toată treaba, atunci va trebui să îți cumperi un senzor de viteză/cadență care costă alți circa 60 de euro. Și în ambele cazuri, dacă dorești să afli și datele despre puls, vei avea nevoie de o centură de puls HR-12, cu un preț de aproximativ 70 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =