Acum citesti
Câștigă o invitație pentru 2 persoane la filmul Strenght in Numbers!

Așa cum menționam în articolul de prezentare al filmului Strenght in Numbers, ce va rula în Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, este vorba despre un eveniment în sine pe care nu ai cum să-l ratezi.

Ca să-ți croim o cale mai rapidă către sala de cinema, oferim 3 invitații pentru 2 persoane, dacă ne spui într-o singură frază, scurt și cuprinzător (și poate și cu un strop de umor), de ce vrei să vezi acest film. Te invităm să publici mesajul tău în rubrica de comentarii a acestui articol.

Câștigătorii vor fi anunțați marți seara, 24.04.2012, la orele 20:00 pe pagina noastră de Facebook!

Mult succes și inspirație!

Vezi Comentarii (12)
  • O regula de baza este sa stii cum sa cazi, iar invatand de la cei mai buni sigur voi fi pregatit sa cad cum n-am mai cazut pana acum cu bike-ul :))

  • Vad ca merg si prin noroi baietii in filmul asta. Cum si eu ma pregatesc de Prima Noroiala de pe 13 mai, astept cu real interes sa vad ce tehnici si trucuri au ei astfel incat sa ramana in viata la sfarsitul cursei :))))

  • Am entorsa la mana dreapta 🙁 si cum nu ma pot da la deal pana la sfarsitul lunii,vreau sa simt adrenalina cum imi curge prin vene, in timp ce ma uit la Strenght in Numbers!!!

  • Ca sa se uite si riderul din mine la un film si pentru a putea parcurge(macar la nivel mental) cot la cot un trail cu prietena .

  • Vreau sa vad un film cu si despre bicle de la cap la coada pentru ca m-am saturat sa ma uit pe iutub la filmulete de 5 minute…plus ca am teava mica si imi ia o gramada sa se incarce :)) teava la net!

  • Vreau sa vad acest film impreuna cu prietena, deoarece vreau sa-i demonstrez cat fun poate fi cand mergi pe bicicleta. Si cu ocazia asta, poate o sa vrea si ea sa-nvete.

  • Abia m-am apucat sa ma dau mai serios si vreau sa „fur” ceva tehnica de la maestrii. Din pacate nu sunt prea multe fete la noi care practica asa ceva, dar ca reprezentanta a sexului frumos si practicanta doresc sa va transmit ca nu ne dam in laturi de la noroiala.

  • Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: Leonard Barbu, Ioana si Tudor. Au fost contactati pe e-mail si sunt rugati sa ne trimita in aceasta seara numele si numarul de telefon pentru a-l comunica organizatorilor. Felicitari!