Acum citesti
Câștigă o invitație dublă la Padina Fest 2013!

afis-padinaPadina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. După bunul obicei, pe toată perioada  festivalului te vei putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. Strânge bine şireturile bocancilor, echipează-te corespunzător şi înarmează-te cu mult curaj şi voie bună pentru că te aşteaptă o mulţime de surprize. Iar dacă îți dorești mult de tot să ajungi la Padina Fest, FreeRider.ro pune la bătaie o invitație dublă*, valabilă pe toată durata festivalului, pe care o vom acorda în cadrul concursului desfășurat astăzi.

Pentru iubitorii ciclismului şi nu numai, Padina Fest va conține anul acesta a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere de mountainbike cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri.

Și cum cititorii FreeRider.ro sunt iubitori ai ciclismului, cei care doresc să intre în lupta pentru premiul pus în joc vor trebui să ne povestească cum au început să practice acest sport, iar povestea considerată cea mai interesantă și bine redactată va fi premiată de către juriu.

Textele trimise nu vor depăși 400 de cuvinte și vor fi scrise în rubrica de Comentarii. Concursul se derulează astăzi, 10.07.2013, de la ora 15.00 până la ora 22.00. Câștigătorul va fi anunțat mâine, 11.07.2013, și își va putea ridica înscrierea de la magazinul Hypersport, aflat în București, Șoseaua N. Caramfil nr. 34.

*Invitația dublă presupune accesul gratuit pentru două persoane la festivalul Padina Fest și nu include înscrierea la evenimentele desfășurate în cadrul festivalului.

Vezi Comentarii (4)
  • Totul a inceput prin clasa a doua cand parintii mei mi-au luat prima bicicleta(first bike). Am invatat sa merg pe ea in cateva ore, iar de atunci rareori trecea o zi fara sa nu ma plimb cu bicicleta. Dezastrul a venit atunci cand am cazut si mi-am rupt mana, iar ai mei mi-au interzis sa ma mai plimb. Dupa cativa ani fara dragostea mea, am fost invitat sa merg pana pe varful Ciucas(pe bicicleta) de catre un coleg. I-am convins pe ai mei sa imi ia o noua bicicleta(una mai buna de data asta-univega) si apoi am pornit in aventura.
    A trecut un an de atunci, si nu m-am despartit de bicicleta mea nici macar pe timpul iernii(si sper sa nu ma despart niciodata de ea)!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − five =