Acum citesti
Căști noi de la Catlike în 2014

noutati_eurobike

Producătorul spaniol Catlike a lansat la EuroBike noua cască Mixino, care reprezintă vârful de gamă fiind în același timp casca oficială a echipei de șosea profesionistă Movistar. Pentru anul viitor, casca a primit câteva îmbunătățiri, fiind în primul rând mai ușoară. Este dotată cu 39 de guri de ventilație și are un sistem de reglaj complex: o rotiță prin care poți strânge casca pe cap cu câte 1 mm, ajustare pe înălțime și o ajustare suplimentară în partea din spate, prin care reglezi presiunea pe partea posterioară a capului, independentă de reglajul cu rotița mai sus amintită. Greutatea este de doar 200 de grame.

catlike_mixino_2014

Carcasa exterioară va ajuta la disiparea eficientă a energiei care se degajă în momentul unui impact, de aici și design-ul mai neconvențional al căștii. Este disponibilă în 10 combinații de culori, iar ca accesorii, se pot achiziționa separat o plasă pentru insecte sau o protecție împotriva ploii.

Precum restul producătorilor, și cei de la Catlike vor avea în program o cască cu un preț de achiziție atractiv. Este vorba despre modelul Tako, cu o greutate de 260 de grame, 23 de guri de ventilație și plasă de insecte inclusă. Aceasta va fi disponibilă în 6 versiuni de culoare, iar prețurile urmează a fi comunicate.

catlike_tako_2014

Pentru probele extreme, precum DirtJump sau Street, cei de la Catlike au pregătit casca Jump360. Are 14 guri de ventilație și o greutate de 390 de grame, iar aspectul este noul pentru 2014, doritorii putând opta acum pentru noi grafice, care să-i reprezinte.

catlike_jump_360_2014

Importator în România: Moș Ion Roată.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 3 =