Acum citesti
Casca smart Sena R1 EVO integrează comenzi vocale, lumini, radio și multe altele

Sena a anunțat R1 EVO, succesoarea modelului original de cască smart R1. Aceasta păstrează conectivitatea Mesh Intercom și Bluetooth, dând posibilitatea comunicării între rideri folosind un microfon și difuzoare încorporate. De asemenea, permite integrarea unei lumini în spate pentru siguranță. Răcirea e asigurată de multe orificii special proiectate.

Sistemele de comunicație între cicliști încă nu sunt standardizate iar acesta nu e singurul de pe piață. Folosind tehnologie de anulare a zgomotului de fond și comenzi vocale, prin acesta pot comunica până la 4 cicliști aflați la până la 7-800 m distanță unul de celălalt.

Casca oferă comunicații pe 9 canale, putând fi folosită astfel de mai multe grupuri distincte. Aceasta se poate conecta prin BT și la smartphone pentru a asculta muzică, a primi indicații de navigație sau pentru a prelua apeluri telefonice direct cu casca.

O lampă integrată în spate mărește siguranța, aceasta încărcându-se printr-un port situat tot în spate.

Un cozoroc opțional asigură protecție la razele solare.

Aplicația Sena pentru smartphone oferă control total asupra funcțiilor căștii.

R1 EVO e disponibilă în mărimile S, M și L și în culorile negru, albastru, alb, gri și portocaliu. Prețul este surprinzător de accesibil, de doar 129$.

Sensa a anunțat și o versiune nouă a sistemului lor de comunicație cu cameră video 10C care e destinat în principal motocicliștilor. Acesta e echipat cu o cameră 4k de 30 fps și cu Bluetooth oferind până la 1.5 ore de filmare și 20 de ore de comunicații, totul stocat pe un card MicroSD.

Sistemul de comunicații acceptă până la 4 dispozitive la o distanță de până la 1.5 km distanță între ele. Sistemul 10C EVO e disponibil la prețul de 400$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + three =