Acum citesti
Casca inviziblă Hovding este acum disponibilă

Invenția doamnelor Anna Haupt și Terese Alstin, casca gonflabilă Hovding, a depășit stadiul de proiect și a primit aprobările necesare pentru a fi comercializată în Uniunea Europeană. Așadar, gulerul care acționează ca un airbag și înlocuiește căștile convenționale este verificat din punct de vedere al siguranței. Pentru cei interesați de achiziționare, prețul este în jur de 440 de euro, iar accesoriul poate fi comandat de aici. 

Vezi Comentarii (5)
  • Buna gluma, 440 euro si la prima cazatura schimbam „casca” ? Nu mai zic sa stai vara cu asa ceva la gat cum a spus cineva mai sus.

  • Aceasi poveste… unii incearca sa reinventeze roata. Nu neg ca se gasesc aplicatii pentru asa ceva… dar probabil mai mult inspre zona moto decat inspre biciclete. Chiar si in probele de downhill nu-i vad o aplicare serioase a acestui airbag, nu mai vorbesc de utilizarea zilnica care ar fi mai mult decat stupida. Tot o casca de calitate este varianta optima. Cine stie.. poate pe viitor vom avea casca cu airbag…:P

  • Am vizionat postul si fulmuletul anterior si pana la urma nu pot sa fiu asa rau…. e bine ca lumea se gandeste sa evadeze din traditional si sa mai deschida ochii la lucrui noi.. ca gandeasca dincolo de barierele rationalului. Este drept ca deocamdata nu pot zice ca-i cea mai buna varianta dar este un pas si este laudabil. Cum am zis.. cine stie…. pe viitor se vor gasii solutii mai compacte si mai comode… si nu in ultimul rand la preturi mai acceptabile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − seven =