Acum citesti
Casca de șosea și gravel Lazer Sphere este foarte aerisită și vine cu opțiune MIPS

Noua cască de șosea Lazer Sphere ia tot ce e bun din modelul de top G1 și aduce pachetul la un preț mai accesibil, fără să renunțe la confort, performanță și elemente tehnice.

Sphere e disponibilă în versiune standard și MIPS și are un profil redus, aerodinamic, cu multe guri de ventilație. Asta înseamnă că nu trebuie sacrificată ventilația pentru a obține viteză. Opțiunea MIPS nu obturează găurile de aerisire, așa că este la fel de confortabilă pe căldură.

Orificiile de ventilație au fost proiectate pentru o înclinație a capului de -15 grade, cea mai comun întâlnită la cicliști, optimizând astfel fluxul de aer.

Din punct de vedere al siguranței, spatele e jos și rotunjit făcând un eventual impact cu solul să fie atenuat. În interior se regăsește sistemul de reglaj Rollsys, cu butonul ușor accesibil. Casca este al 11-lea model al lor ce a obținut un scor perfect de 5 stele de la Virginia Tech, mai multe decât orice alt producător.

Un element nou este suportul pentru ochelari, format din găuri cu o siluetă specială ce pot păstra în siguranță orice fel de ochelari cu brațe drepte.

Prețul este de 139.99$ pentru modelul Sphere standard și de 159.99$ pentru Sphere MIPS, fiind disponibile de la mijlocul lunii februarie direct în magazinele distribuitoare. Greutatea anunțată e de 290 g pentru mărimea M non-MIPS.

Culorile disponibile includ Albastru Turquoise, Negru Mat, Roșu Lucios, Alb și Negru și Roz-Purpuriu, ca în imaginea de mai sus. Va fi disponibilă o husă Aeroshell la prețul separat de 19.99$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + nineteen =