Acum citesti
Cannondale Quick vine cu îmbunătăţiri

Cannondale_hybrid-fitness-bike_Quick_cornering-600x400Cele mai multe biciclete hibride de oraş nu fac altceva decât să combine un cadru solid şi poziţia verticală de la MTB cu un set de roţi subţiri şi rapide de şosea. Rezultatul nu este mereu cel mai bun, bicicleta fiind mult prea complicată şi grea pentru scopul său.

Noul Cannondale Quick este proiectat să rezolve această problemă, fiind o bicicletă uşoară, rapidă, care ar trebui să motiveze cicliştii care doresc doar să pedaleze pentru un pic de sport. Aceasta vine în foarte multe versiuni de echipare, de la modele foarte ieftine până la cele de top cu transmisie Shimano 105 şi frâne hidraulice.

Cannondale_hybrid-fitness-bike_Quick_non-driveside-600x450Noul Quick încearcă să fie cea mai uşoară bicicletă din clasa ei. Toate modelele folosesc un cadru din aluminiu 6061, cele mai scumpe patru modele folosind chiar un model SL, cu 200 g mai uşor, care include şi furcă de carbon tapered.

Bicicletele folosesc geometria OutFront Steering de la Cannondale, care a fost dezvoltată pe ultimul model Scalpel. Unghiul furcii este mai întins, bicicleta fiind în acelaşi timp stabilă şi uşor de manevrat, comparabil cu modelele de top. Poziţia pe bicicletă este confortabilă, astfel că Quick este şi rapid dar şi uşor de manevrat în oraş.

Pentru siguranţa utilizatorilor, toate modelele conţin benzi reflectorizante subtile peste tot pe cadru. Toate modelele primesc anvelope cu protecţie la pană, de 30-35 mm, majoritatea cu bandă reflectorizantă laterală.

Cannondale_hybrid-fitness-bike_Quick_SAVE-staysPentru un confort superior, cadrul Quick foloseşte sistemul SAVE Micro-Suspension, format dintr-o serie de puncte de flexare special proiectate în furca spate pentru a amortiza şocurile şi a filtra vibraţiile. În plus, bicicleta primeşte manşoare de ghidon ergonomice şi o şa confortabilă cu canal central.

În funcţie de modelul ales, există opţiunea frânelor hidraulice, pentru performanţă superioară pe orice vreme. Toate modelele au prinderi pentru aripi şi portbagaj, dar şi prindere integrată pentru picior de susţinere.

Cannondale_hybrid-fitness-bike_Quick_non-driveside-optionsVor fi disponibile opt modele, cu preţul de pornire de 400 USD pentru modelul Quick 8 echipat cu transmisie Shimano Acera 3×7, ajungând la 1200 USD pentru modelul de top Quick 1 cu transmisie 105 2×11. Între aceste extreme se găsesc majoritatea transmisiilor Shimano cu două sau trei foi, cu excepţia modelului Quick 2 echipat cu SRAM Apex 1 1×11.

Cannondale_hybrid-fitness-bike_Quick-Womens-8Fiecare model are şi o versiune feminină, cu o schemă de culori uşor diferită şi cu o mărime mai mică disponibilă. Doar modelul de bază Quick 8 are opţiunea unui cadru specific feminin. Toate modelele vor fi disponibile începând cu luna mai.

Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina producătorului sau a importatorului în România.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 8 =