Acum citesti
Camere CST gratuite la Prima Evadare

Toți cei care iau parte la Prima Evadare, se vor putea bucura de sprijinul CST! Dacă întâmplător faci o pană de cauciuc, CST îți sare în ajutor cu camere de schimb, astfel încât să poți pedala mai departe. De asemenea, va fi oferit sprijin și pentru schimbarea camerelor sparte. Vei putea întâlni staff-ul CST în check point-uri, pe care-l poți identifica după tricourile portocalii.

În calitate de sponsor al competiției, CST va oferi ca premiu anvelope pentru categoriile non-elite.

Anvelopele CST sunt produse ale corporaţiei Cheng Shin Tire Ind. Co. Ltd. Având în jur de 20.000 angajaţi, CST este cel mai mare producător de anvelope de toate tipurile şi din toate categoriile din lume.

Distribuite în peste 150 de ţări ale mapamondului, produsele CST acoperă largi segmente de piaţă, incluzând anvelope şi camere pentru biciclete, motociclete, vehicule tot-teren, automobile şi limuzine, echipamente de grădină şi agricole. Fiind la primii pași în procesul numit branding, pentru ei a fost o decizie strategică să adune întâi un fundament tehnic şi calitativ puternic pentru lansarea unei mărci proprii, decât să fi lansat mediatic o gamă de produse fără testarea şi o rularea adecvată.

Acum sunt bine pregătiţi pentru garantarea calității şi fiabilității produselor lor. Sunt totuşi una dintre CELE MAI MARI FABRICI DIN LUME PENTRU ANVELOPE DE BICICLETE, cu multe resurse şi isi propun să lanseze propria marcă de anvelope cu care să servească piaţa mondială. Caracteristicile tehnice: High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside, AP (Protectia Anti-Pana). Pentru mai multe detalii si modele le puteti gasi in catalogul Bikefun, pag.72.

CST se bucură pentru luarea startului în acest drum triumfal, sperând să vă bucure şi pe voi performanţele anvelopelor lor!

Alte detalii pe bikefun.ro.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + thirteen =