Acum citesti
Brompton Experience Sunday 2010

Brompton Romania a prezentat ultimul trend in materie de biciclete de oras la un brunch organizat duminica, 20 iunie, pe teresa Centre Ville bistro din Bucuresti.


Bicicletele pliabile Brompton, care au primit recent premiul Premiul Reginei Marii Britanii pentru inovatie si comert international, reprezinta deja un succes in Marea Britanie si in restul lumii.


Desi exista pe piata din Romania de 2 ani, anul acesta se simte parca mai mult ca oricand cererea pentru o bicicleta care sa asigure mobilitate, independenta si siguranta. Mai mult decat atat, trebuie sa fie chic, prietenoasa si gata sa te insoteasca oriunde, intr-o zi de vara in oras sau in plimbarile din vacanta ta.


Printre invitati s-au numarat Dragos Bucurenci, presedintele Asociatiei Mai Mult Verde, Dinul Lazar, un renumit fotograf si unul dintre cei mai activi promotori ai bicicletei Brompton in Romania, Tereza Valcan, manager-ul revistei Mbike Romania, precum si numerosi detinatori de Brompton sau amatori ai mersului pe bicicleta.


Echipa Brompton Romania a povestit celor prezenti cum a avut ideea de a aduce in Romania aceste biciclete precum si cateva informatii despre renumita fabrica din West London sau tipurile de biciclete Brompton disponibile clientilor din Romania.
Ionut Sauca, reprezentantul Brompton Romania, a povestit cateva cuvinte si despre Campionatul Mondial Brompton ce se va desfasura, ca in fiecare an, pe 3 Octombrie, la Castelul Blenheim, Marea Britanie.


A urmat o scurta interventie a lui Dragos Bucurenci, care a convins pe toti cei prezenti ca bicicleta Brompton e aproape indispensabila si mai este si trendy.


Domnul Dinu Lazar a surprins audienta prezentand un adevarat workshop tehnic de intretinere a bicicletei Brompton si a oferit sfaturi celor prezenti si interesati de achizitionarea unei astfel de biciclete.


Dupa ce au testat toate modelele de biciclete si au primit informatii de la echipa Brompton Romania, participantii au fos invitati la un brunch si un tort Brompton de ciocolata delicios. Comunitatea Bromptonistilor creste pe zi ce trece iar acest eveniment deschide calea unor reuniuni cu pasionatii de Brompton dar si alti iubitori ai mersului pe bicicleta in oras.


via | Brompton RomaniaVezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + nineteen =