Acum citesti
Brand-ul TEC, prezent pe piața din România

Advertorial

Brandul TEC, nou intrat pe piata din Romania, este un brand apartinand grupului de firme Cycleurope cu sediul central in Suedia. Din acelasi grup fac parte producatori europeni importanti de biciclete precum: Bianchi, Peugeot Cycles, Gitane, Puch, Definitive, Crescent și alții. Piesele, componentele si echipamentele produse sub brand-ul TEC sunt caracterizate printr-o calitate ireprosabila, tehnologii inovative si design de ultima generatie, toate puse impreuna pentru a obtine cea mai buna experienta pentru ciclisti, fie ei amatori sau profesionisti. Intre produsele din gama TEC puteti gasi atat echipamente de ciclism, accesorii pentru ciclism, cat si piese incepand de la ghidoane la sei, tije de sa, frane, pana la cauciucuri si camere.

tec-1 Piesele si accesoriile TEC pentru ciclismul de sosea sunt dezvoltate in stransa colaborare cu un numar larg de ciclisti, atat amatori cat si profesionisti, care pun accent pe nevoile reale in timpul folosirii. Nimic nu trebuie sa se blocheze, nimic nu trebuie sa te incomodeze, totul este gandit pentru a oferi un maxim de comfort si de performanta cu un efort cat mai mic.

tec-2

Produsele TEC pentru biciclete de munte sunt testate in cele mai grele si dificile conditii, de unii dintre cei mai buni ciclisti la nivel mondial. Dar echipa de cercetare a inteles ca nevoile fiecarui ciclist sunt diferite, in functie de nivelul sau de antrenament, performanta si activitati, de aceea grupuri de ciclisti amatori sunt de asemenea implicati in testarea produselor originale TEC. Fiecare componenta / piesa – fie ca vorbim de sei, cauciucuri sau ghidoane – sunt produse pentru a rezista celor mai grele conditii de folosire. Atunci cand te aventurezi pe munte cu bicicleta ta, trebuie sa fii sigur ca toate componentele si intreg echipamentul sunt 100% sigure si iti ofera nivelul de performanta de care ai nevoie. Pentru TEC nu exista compromisuri.

tec-3

Produsele TEC sunt importate oficial in Romania de catre magazinul Sportmood din Bucuresti. Mai multe detalii pe: www.sportmood.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × four =