Acum citesti
BlipGrips & BlipClamps, prinderi noi pentru butoanele SRAM eTAP

sram-red-etap-blipclamps-remote-shift-button-mounting-3-600x305Noul grupset SRAM Red eTAP a avut până acum un dezavantaj în fața concurenței în ceea ce privește prinderile pentru butoanele de control pe partea dreaptă a ghidonului (pentru cățărare) sau capătul ghidoanelor de contratimp. Acestea trebuiau prinse cu ajutorul unei benzi adezive sau a ghidolinei.

sram-red-etap-blipclamps-remote-shift-button-mounting-2Acum s-au lansat noile prinderi BlipClamp și BlipGrip care rezolvă problema montării pe partea

sram-red-etap-blipclamps-remote-shift-button-mounting-1-600x408BlipClamps permit montarea butoanelor pe orice ghidon drept de 31.8 mm. Ele sunt proiectate pentru montarea direct pe ghidon, nu peste ghidolină, ele putând fi așezate în orice poziție, pentru acționare fie cu degetul mare, fie cu arătătorul.

Prinderile sunt fabricate din polipropilenă ușoară, au doar 12 g perechea și un preț de 10 euro.

sram-red-etap-blipgrip-remote-shift-button-mounting--600x276BlipGrips se atașează la capătul extensiilor sau ghidoanelor aero standard de 22.2 mm, sunt fabricate dintr-un amestec de polipropilenă și TPE și au o greutate de 57 g fără butonul propriuzis. Prețul este de 20 de euro perechea.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 2 =