Acum citesti
Blaze, laserul verde ce te poate feri de accident

Emily Brooke, o studentă la Brighton University, a reușit să dezvolte un far de bicicletă care înglobează și o trăsătură de siguranță care se poate dovedi utilă – un laser. Și ce face acel laser mai exact? Proiectează pe șosea, la câțiva metri în față, o imagine stilizată a unui ciclist astfel încât dacă persoana aflată pe bicicletă se află în unghiul mort al câmpului vizual al șoferilor, aceștia să știe că respectivul biciclist se apropie.

blaze

La baza invenției numite Blaze stă o statistică britanică ce indică faptul că 79% dintre accidentele care îi implică pe bicicliști se întâmplă când aceștia merg în linie dreaptă și un autovehicul le taie calea, de cel mai multe ori pentru că biciclistul se află în unghiul mort al șoferilor. Reîncărcabil, compatibil USB și etanș, Blaze, alături de accesoriile incluse, urmează să se vândă cu 125 de lire sterline.

Vezi Comentariu (1)
  • sincer dupa 2 ani de plimbare pe asfalt pe orce fel de vreme consider ca acest gaget e inutil pentru ca toate cazurile care au fost prezentate in filmulet consider ca pot fi excluse din atentia biciclistului la orce intersectie orce ai conduce bicicleta motor masina tir esti obligat sa te asiguri . daca esti taximetrist e exclus in rominia pentru ca ei se considera regi asfaltului

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 10 =