Acum citesti
Bicicletele Lombardo în România, acum prin Rovelo

De la finalul anului 2015 Rovelo este importatorul pentru România al brandului de biciclete Lombardo. Încă din 1952 Lombardo este sinonim cu eleganța designului Italian combinată cu inovația tehnologică de ultimă oră. Atenția la detalii, fiabilitatea, ergonomia și siguranța sunt numitorul comun al bicicletelor Lombardo. Designul fiecărei biciclete Lombardo este făcut manual, de la forma cadrului și colorit până la alegerea accesoriilor și a finisajelor. Roțile sunt ansamblate pe o linie ultramodernă unde se face și reglajul fin al spițelor și echilibrarea astfel încât să se garanteze calitatea și durabilitatea bicicletelor. Lombardo este unul din producătorii care a decis să nu mute producția în Asia, bicicletele lor fiind toate ”Made in Italy”.

Lombardo este una din companiile eco-friendly, respectând standardele ISO14001. Vopseaua folosită pentru cadre este pe bză de apă, reducându-se astfel emisiile de solvanți în amosferă. În plus energia folosită în fabrică este în cea mai mare parte furnizată de propriul sistem de celule fotovoltaice.

Gama producătorului italian este completă: biciclete urbane, pliabile, MTB, Fat Bike, cursiere și fitness, de copii, dublate de versiuni electrice pentru majoritatea modelelor.

Biciclete de șosea

lombardo-cursiereReactivitatea și siguranța reprezintă un binom ce garantează viteza. Bicicletele de șosea de la Lombardo combină confortul, sportivitatea și siguranța pentru a obține un comportament rutier excepțional.

Trekking

lombardo-roma-via-condotti-trekking-28-uomo-27-v-deore-xtIdeale pentru ture atât în oraș cât și în afara lui, bicicletele de trekking de la Lombardo sunt practice și dinamica, rămând stilate. Cadrele sunt ușoare, sistemele de transmisie performante și au incluse apărătoare de noroi și de lanț.

Fitness

lombrado-fitnessAceste biciclete sunt o sinteză perfectă a mai multor modele. Ușor de manevrat atât pe drum cât și în afara lui, bicicletele Fitness de la Lombardo sunt versatile, dinamice și moderne.

Biciclete de oraș

lombardo-citybikeAceste biciclete sunt făcute să străbată străzile aglomerate ale orașelor. Foarte ușor de manevrat, bicicletele de oraș de la Lombardo sunt elegante și ergonomice. Este disponibilă și o gamă largă de biciclete pliabile.

MTB

lombardo-mtbLombardo are o gamă largă de biciclete MTB, de la hardtail-uri la full-suspension-uri. Robuste și manevrabile. aceste biciclete sunt pentru orice teren. Există în ofertă și biciclete Fat, inclusiv pentru copii.

Biciclete de copii

lombardo-copiiCulori aprinse, design modern și multă distracție, așa s-ar descrie cel mai bine linia junior de la Lombardo.

Alte informații despre bicicletele Lombardo, pe site-ul rovelo.ro.

via Rovelo

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 9 =