Acum citesti
Biciclete Katz – Swiss made


Katz se doreste a fi un brand premium, cu o gama restransa de biciclete, menita sa indeplinesca standarde inalte de calitate. De aceea, in gama de biciclete a producatorului elevtian intalnim doua modele pentru munte, Alp si Moos si doua citadine, Reif si See.


Un alt aspect cu care producatorul se lauda se refera la fabricarea acestor biciclete in Elevtia : de la desene pina la primele prototipuri si de la cadre pina la montaj totul se desfasoara intern. Conceptul urmareste oferirea utilizatorilor finali un produs de calitate inalta, produs intr-o serie restransa. Ideea apartine fratilor Carsten si Holger Katz, care au pus bazele companiei la inceputul anilor 80.




Katz Bikes pune accentul pe achizitionarea unei biciclete cu o durata de viata mare si intretinere minima : te urci, pedalezi cat doresti si faci asta fara nicio alta grija. In acest sens, toate bicicletele din gama sunt echipate cu componente de top, ca Fox, DT Swiss, Syntace sau Middleburn, ce promit o durabilitate mare.


O particularitate a bicicletelor Katz este utilizarea unui angrenaj Middleburn RS8 cu brate de 175 de mm si cu un butuc Rohlhoff Speedhub. De asemenea, lantul este bine mascat sub partea inferioara a basculei, astfel incat sansele sa-l atingi vreodata si sa-ti murdaresti imbracamintea sunt complet eliminate.


Modelul Alp beneficiaza de o furca cu o cursa de amortizare de 150 mm si este un full suspension pentru All Mountain, pe cand modelul Moos beneficiaza de o cursa de amortizare de 120 de mm, atat pentru partea posterioara cat si pentru cea anterioara, fiind dedicata doar probelor de Marathon.


Detalii tehnice pe katz-bikes.com.


via| Katz


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 5 =