Acum citesti
Vittoria testează prototipul noilor anvelope Mezcal pentru gravel

Anvelopele Mezcal sunt varianta de cauciucuri cross country rapide, pentru uscat, ale prodicătorului italian Vittoria. Profilul acestori noi Mezcal de 700×35 este alcătuit din protuberații mici, cu un centru aproape continuu, care are rolul reducerii rezistenței la înaitare, lucru care ar trebui să fie ideal pentru drumuri forestiare uscate sau poteci de bună calitate.

În acest moment în oferta Vittoria cele mai înguste anvelope Mezcal sunt de 52 (2,1”), așadar acestea de 35 ar trebui să fie similare cu ceva pentru ciclocros. Pentru gravel și ciclocros Vittoria are însă dedicată gama Terreno, cu patru opțiuni și o mulțime de mărimi, inclusiv 650Bx47 și 700c cu lățimi de 31, 33 și 38 mm. 35mm ar fi o nouă dimensiune la Vittoria.

Din imagini rezultă că noua anvelopă va avea în alcătuire Graphene 2.0, despre care Vittoria spune că oferă o mulțime de beneficii: aderență foarte bună, și pe ud și pe uscat, rezistență mică la înaintare și robustețe.

Nu există încă un preț anunțat, iar disponibilitatea pe piață este estimată pentru toamna 2020, cel mai devreme vara 2020.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + six =