Acum citesti
Tailfin Fork Pack este noul sistem pentru prinderile Anything Cage de la furcile gravel și nu numai

Pentru cei care au la gravel furcă cu cele trei șuruburi “Anything Cage”, Tailfin a inventat sistemul Tailfin Fork Pack. Cele trei șuruburi de pe brațele furcii sunt similare cu cele două șuruburi în care se prinde, în general, suportul bidonului pentru apa însă aici fiind trei, greutatea susținută și stabilitatea bagajului sunt mai mari.

Pentru a nu fi “obligat” să umbli pe bicicletă cu suporturile montate permanent pe furcă și pentru a te scuti de “coșmarul” deșurubării celor 6 șuruburi atunci când nu ești în excursie cu bicicleta, Tailfin vine cu acest sistem, Fork Pack, care poate sta permanent instalat pe furcă. Este de fapt un “quick release” cu care poți instala și demonta imediat, coburii pe care vrei să-i transporți pe bicicletă.

Tailfin Fork Pack este fabricat din aluminiu 7075-T6 eloxat și se instalează în toate cele 3 șuruburi sau doar în două. Totuși, noul Tailfin Fork Pack nu poate fi folosit împreună cu orice alt suport de pe piață ci doar cu coburii Tailfin care au montantul special ce se prinde în acest Fork Pack. Disponibili sunt coburii Tailfin de 5 și de 10 litri.

Gențile sunt complet impermeabile, cusăturile vulcanizate, iar spatele semi-rigid. Închiderea se face prin rulare, pentru a putea ajusta mărimea coburilor în funcție de câte bagaje ai înăuntru. Limita de greutate este de 4,5 kg per geantă, la prinderea cu 3 șuruburi și 3 kg la prinderea în două șuruburi.

Greutatea totală – genți, chingi, șuruburi și Tailfin Fork Pack este de 442 g pentru coburii de 5 litri și 524 g pentru cei de 10 litri. Prețul este de 100 $ pentru geanta de 5 litri sau 125 $ pentru cea de 10. Seturi separate Fork Pack sunt disponibile la prețul de 40 $.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =