Acum citesti
Șaua Fizik Argo X aduce confort la gravel

Pornind de la modelul pentru șosea Argo cu nas scurt, Fizik a modificat puțin modelul, adăugând căptușeală, pentru ca șaua să fie potrivită acum și pentru cross country, gravel și ciclocros.

Noua Fizik Argo X are margini rotunjite care ajută la o mișcare a piciorului lina și fără frecări, mișcare ajutată și de zonele WingFlex de pe marginile centrale, al căror rol este să ajute carcasa șeii să se miște împreuna cu tine. Profilul discret și marginile rotunjite o fac să fie ușor de folosit și când te ridici de pe ea în mod repetat, când încep coborârile.

Spatele este puțin ridicat, pentru a-ți poziționa șoldurile într-o poziție mai eficientă de pedalat oferind practic un sprijin când te împingi în șa la pedalare puternică, pe urcări.

Decupajul central este păstrat, acesta oferind ergonomie și posibilitate pentru eliberarea presiunii din zona inghinală, însă la Argo X decupajul este acoperit parțial, rolul său fiind protecția împotriva apei și noroiului.

Noua Fizik Argo X este disponibilă în varianta X3 – railuri din aluminiu Kium, la prețul de 149 euro sau varianta X5 – cu railuri S-Alloy, la prețul mai accesibil de 109 euro.

Specificații Fizik Argo X

  • Lungime: 265 mm
  • Lățime: 140 mm sau 150mm
  • Înălțime la 75 mm lățime: 43 mm
  • Lungime de la nas la 75 mm lățime: 120 mm
  • Greutate 140 mm: 231 g (X3) și 240 g (X5)
  • Greutate 150 mm: 242 g (X3) și 251 g (X5)
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 2 =